r
Nosalty Logó

Trikolor zsebes karaj - medvehagyma, sajt és paradicsom karajba rejtve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Boldog Kukta
Trikolor zsebes karaj - medvehagyma, sajt és paradicsom karajba rejtve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 912 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2739 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 186 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    57.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2676.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    536 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    1109 mg
  • Nátrium
    811 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    330.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    307 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 912 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    267.1 g

Zsír

  • Összesen
    173 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    104 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    818 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8030 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    1608 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    330 mg
  • Foszfor
    3327 mg
  • Nátrium
    2432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    990.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    590 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    250 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    624 mg
  • Retinol - A vitamin:
    504 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    922 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 2739 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    548.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    351 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csont nélküli karajt kb. 2 centiméterenként mélyen bevágjuk az elejétől a végéig, de vigyázzunk, nehogy teljesen átvágjuk a húst. Vékonyan sózzuk és borsozzunk a karajt.
  2. A paradicsomot felkarikázzuk, a megmosott medvehagymát felaprítjuk, a sajtból kb. fél cm vastag szeleteket vágunk.
  3. Minden egyes "zsebbe teszünk sajtot, medvehagymát és paradicsomot az elejétől a végéig.
  4. Egy kis olívaolajjal meglocsoljuk a húst, és lefedés nélkül kb. 50 percig sütjük gázsütőben 4-es fokozaton, villanysütőben kb. 180°C-on. A sütési idő függ a karaj vastagságától, így lehet rövidebb vagy hosszabb is.
  5. Tálaláskor vághatjuk egymás után a szeleteket, de ha egy kicsit srégen vágjuk, akkor mindhárom hozzávalót láthatjuk a szeletekben. Bárhogyan is fogyasztjuk ezt az ételt a lényeg, hogy gyorsan elkészül, mutatós és roppant finom!
  6. TIPP: Ha nincs otthon medvehagyma, akkor használjatok más friss fűszert, például bazsalikomot. Vagy turbózzátok fel néhány szelet füstölt kolbásszal a karajt, ha magyaros ízekre vágytok!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 2147
  • Feltöltés dátuma: 2021. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Trikolor zsebes karaj - medvehagyma, sajt és paradicsom karajba rejtve
Boldog Kukta 4 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...