r
Nosalty Logó

Tört paszuly kolbásszal

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Tört paszuly kolbásszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
kukta
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A babhoz

A kolbászhoz

Összesen 560 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A babhoz

A kolbászhoz

Összesen 3359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A babhoz

A kolbászhoz

Összesen 344 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    38.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    852.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 560 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108 g

Zsír

  • Összesen
    233 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    63 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5115.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    793 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    604 mg
  • Foszfor
    1009 mg
  • Nátrium
    2611 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    221.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    51 mg

VÍZ

  • Összesen
    311.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1227 micro
  • Kolin:
    219 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 3359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    523.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 344 kcal

Hozzávalók

A babhoz

A kolbászhoz

Elkészítés

A babhoz

  1. Afehérbabot jól átmossuk, majd a babérlevéllel együtt odatesszük a kuktába főni.
  2. Mikor megfőtt, ízlésszerint sózzuk, és a babérlevelet eltávolítjuk a kuktából.
  3. Hozzáadjuk a lisztet, és az egészet egy botmixer segítségével jól összetörjük, hogy ne legyen csomós.
  4. Ha nagyon sűrű a massza, felönthetjük egy kis vízzel, majd újra odatesszük a tűzre, és felforraljuk.
  5. Egy kisebb edénybe beletesszük az apró kockára vágott vöröshagymát, a paprikalekvárt, a karikára vágott kolbászt, és ráöntjük az olajat. Odatesszük sülni, míg a hagyma megüvegesedik, és utoljára megszórjuk pirospaprikával.
  6. Egy tányérba teszünk tört babot, meglocsoljuk a hagymás-kolbászos olajjal, és savanyúsággal már tálalható is.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 133
  • Tegnapi nézettség: 49
  • 7 napos nézettség: 379
  • Össznézettség: 133620
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mi nagyon szeretjük, kiadós és laktató étel.

Hozzávalók

A babhoz

A kolbászhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...