r
Nosalty Logó

Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Friedrich Antal
Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
hidegkonyha
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 304 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1214 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 102 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    27 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    534.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    614 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 304 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    107.9 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    260 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2137.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    486 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    974 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.4 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    971.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    871 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    644 micro
  • α-karotin
    505 micro
  • β-karotin
    2455 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    752 micro
Összesen 1214 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    178.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1072 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomokat vágjuk ketté, és vájjuk ki a belsejét.
  2. A padlizsánt sütőben, 200 C fokon süssük 20 percig. Melegen húzzuk le a héját. Hűtsük ki. Vágjuk apróra, és majonézzel keverjük krémesre. Fűszerezzük sóval, borssal.
  3. A tejszínhabot verjük kemény habbá. A sajtot reszeljük apró morzsára, és keverjük a habba. Ízesítsük sóval, borssal ízlés szerint.
  4. Töltsük meg a paradicsomokat.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 969
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel
Friedrich Antal 76 recept

Hidegkonyhai alapismeretek mindenkinek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...