r
Nosalty Logó

Töltött csirkemell vajon sült krumplival

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Smaragd konyha
Töltött csirkemell vajon sült krumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1395 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 6977 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.4 g

Zsír

  • Összesen
    67.4 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    407 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2713.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    375 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    222 mg
  • Foszfor
    1382 mg
  • Nátrium
    614 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    713.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    412 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    272 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    1606 micro
  • β-crypt
    149 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 1395 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    631.9 g

Zsír

  • Összesen
    336.8 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    149 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    2036 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13568.6 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    550 mg
  • Kálcium
    1873 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    1109 mg
  • Foszfor
    6908 mg
  • Nátrium
    3069 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    346.9 g
  • Cukor
    79 mg
  • Élelmi rost
    46 mg

VÍZ

  • Összesen
    3568 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    2060 micro
  • B6 vitamin:
    23 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    367 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    142 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    236 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    527 micro
  • Kolin:
    2099 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1358 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    8029 micro
  • β-crypt
    745 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    772 micro
Összesen 6977 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    240.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    142 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemell filét ketté nyitjuk, kiklopfoljuk, mindkét oldalát megsózzuk, fehérborssal meghintjük, sonkát, sajtot rátesszük, és a megmosott, kimagozott, megpucolt sárgabarackokat kettészedjük, és beletesszük mind a kettőt egymás mellé.
  2. Feltekerjük ügyelve, és a kiolajozott jénai üvegtálba rakosgatjuk mindaddig, amíg van csirkemell. Tetejére öntünk még olajat, és a tál fedelével lefedjük, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 180 fokon sütjük 35 percet, majd levesszük a fedelét, és még tovább sütjük 5 percig 200 fokon, hogy legyen ropogós a teteje húsnak.
  3. A sós vízben héjában főtt burgonyát megpucoljuk, és hosszában négyfelé vágjuk. A felforrósított serpenyőben 1 ek vajat teszünk, és amennyi burgonya belefér, megsütjük, közben megsózzuk. Enyhe pirosra sütjük. Addig tesszük, míg van burgonyánk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 80 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2194
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 30.

Ajánló

Savanyúságnak káposztával töltött almapaprikát ajánlok.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött csirkemell vajon sült krumplival
Smaragd konyha 149 recept

Jó napsütéses idő van, kint nagytakarításba kezdtem, és olyan ebédet választottam, ami rövid idő alatt elkészül. Künnyű és laktató.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek