r
Nosalty Logó

Töltött csirkemell bundában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Töltött csirkemell bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Bunda

Husi

Hasábburgonya

Összesen 622 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Bunda

Husi

Hasábburgonya

Összesen 2485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Bunda

Husi

Hasábburgonya

Összesen 207 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.9 g

Zsír

  • Összesen
    37.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1021.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    276 mg
  • Nátrium
    512 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    154.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 622 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.5 g

Zsír

  • Összesen
    148.4 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    287 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4084.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    692 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    1102 mg
  • Nátrium
    2049 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    175.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    617.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    340 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    333 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    324 micro
Összesen 2485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 207 kcal

Hozzávalók

Bunda

Husi

Hasábburgonya

Elkészítés

Bunda

  1. A csirkemelleket egy kicsit kiklopfoljuk.
  2. Mindegyik husiba belenyomjuk a kést hosszában, így tudjuk megtölteni. (Az se baj, ha kicsit kilyukad, mert a tészta majd betakarja.)
  3. Minden husiba teszünk sonkaszalámit, kukoricát, sajtot (persze máshogy is variálhatjuk).
  4. Sózzuk, borsozzuk.

Husi

  1. A leveles tésztás kisodorjuk és 4 részre vágjuk.
  2. Mindegyik töltött husit tésztába tekerjük úgy, hogy sehol se lógjon ki a husi belőle.
  3. Beletesszük a husikat a tálba, vizet öntünk alá. A husik tetejére pedig pár karika paprikás szalámit teszünk.
  4. Alufóliát teszünk a tál tetejére és mehet a sütőbe 1 órára (sütőtől függ).

Hasábburgonya

  1. Egy pléhet kiolajozunk. Rátesszük a burgonyát, sózzuk. A tetejét kicsit meglocsoljuk olajjal és betesszük a sütőbe. Amikor már kezd pirulni pár szem, készen is van :)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1241
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mivel a párom húsimádó, ki kellett neki találnom valami újdonságot:) Nagyon tetszett neki :) Szerintem érdemes kipróbálni.

Hozzávalók

Bunda

Husi

Hasábburgonya

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...