r
Nosalty Logó

Tojásban sült kenyér gombával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tojásban sült kenyér gombával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 810 kcal
  • 15% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3234 kcal
  • 15% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 188 kcal
  • 15% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.6 g

Zsír

  • Összesen
    38.2 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    523 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2389.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    624 mg
  • Nátrium
    1033 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    387 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    396 mg
  • Retinol - A vitamin:
    385 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    664 micro
Összesen 810 kcal
  • 15% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    210.4 g

Zsír

  • Összesen
    152.8 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    2092 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9556.3 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    340 mg
  • Kálcium
    2207 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    329 mg
  • Foszfor
    2495 mg
  • Nátrium
    4132 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    251.2 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    818.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1548 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    452 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    722 micro
  • Kolin:
    1584 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1541 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2655 micro
Összesen 3234 kcal
  • 15% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    555.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát kevés vajon megpirítjuk.
  2. A tepsit kikenjük vajjal, majd az alját befedjük kenyérszeletekkel. Ráfektetjük a felvágottat, majd szétterítjük rajta a pirított gombát. Megszórjuk reszelt sajttal. Egy újabb réteg következik, de gomba nélkül (természetesen lehet itt is gombát használni, nekem nem volt itthon elég hozzá:)).
  3. A legfelső réteg kenyér legyen. A tojásokat felverjük, esetleg egy kis tejszínnel lazíthatjuk. Ráöntjük a kenyérre, majd sütőben készre sütjük.
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 98
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5762
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 19.

Ajánló

Aki szereti az almabort, ki ne hagyja mellőle, kiváló párosítás!!!!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valahol láttam egy hasonló receptet, de mivel nekem maradt ki gomba, így gondoltam, hadd szóljon :) Ez lett belőle :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...