adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
184
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
737
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
55
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 412.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 78 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 111 mg
-
Nátrium 168 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.9 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 206.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 827 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 155 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 2478 micro
-
β-karotin 8682 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 184 micro
Összesen
184
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.2 g
Zsír
-
Összesen 25.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1650.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 312 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 196 mg
-
Foszfor 445 mg
-
Nátrium 671 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 119.4 g
-
Cukor 54 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 825.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3307 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 61 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 56 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 620 micro
-
Kolin: 84 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 9912 micro
-
β-karotin 34727 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3 micro
-
Lut-zea 738 micro
Összesen
737
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 123.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 33 mg
-
Nátrium 50 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 61.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 247 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 741 micro
-
β-karotin 2597 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 55 micro
Összesen
55
kcal
Hozzávalók
-
1 db édesburgonya
-
4 db sárgarépa
-
3 db cékla
-
1 fej fokhagyma
-
négyszínű bors ízlés szerint
-
3 ek olívaolaj
Elkészítés
- Kapcsoljuk be a sütőt, és állítsuk 200°C-ra.
- A zöldségeket hámozzuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra.
- Béleljünk ki egy kerámiatálat sütőpapírral, rakjuk rá a zöldségeket és a fokhagymát egészben, majd locsoljuk meg olívaolajjal.
- Süssük alufóliával lefedve25percig, majd anélkül további 20 percig.
- Miután kivettük a sütőből, sózzuk meg, és őröljünk rá különböző színű borsokat.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 45 perc
- Receptkönyvben: 731
- Tegnapi nézettség: 10
- 7 napos nézettség: 50
- Össznézettség: 60610
- Feltöltés dátuma: 2010. január 28.
Ajánló
Kéksajttal és joghurttal kiegészítve az igazi!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
NS
17513 recept
A sütés közben karamellizálódó zöldségek egészen más dimenziókat nyitnak.