r
Nosalty Logó

Tejben sült sajtos csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tejben sült sajtos csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 978 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3914 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 136 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.1 g

Zsír

  • Összesen
    72.2 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2537.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    816 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    763 mg
  • Nátrium
    815 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    388 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    386 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 978 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    280.4 g

Zsír

  • Összesen
    288.7 g
  • Telített zsírsav
    117 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    1459 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10149.4 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    245 mg
  • Kálcium
    3264 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    3052 mg
  • Nátrium
    3260 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    881.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1551 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    494 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1543 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    116 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    946 micro
Összesen 3914 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    350 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 136 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. 7–8 csirkecombot sózzunk be, majd kb. 15–20 dkg trappista sajtot dugdossunk a bőre alá. Rakjuk be őket egy kis tepsibe, és kb. fél liter tejet öntsünk alá.
  2. Alufólia alatt kb. 70 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, ha szükséges leöntjük a tejzsírt, és kb. 20 dkg sajtot reszelünk a hús tetejére, majd visszatesszük, ahol pirulásig sütjük.
  3. Köretnek rizs, hasábburgonya tökéletes.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 342
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 26590
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Próbáljátok ki, nem bánjátok meg! Nagyon finom, ahogy a tejben megsül a hús, és a sajt is rásül a tetejére. Én a sózás mellett csirke fűszerpácot is használtam, valamint nem reszelt, hanem szeletelt sajtot tettem a bőre alá, és a combok tetejére is. Egy finom, egyszerű étel, de mégsem az a megszokott, sima sült csirkecomb.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...