Tavaszi tilápiás bulgur egytál
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Vicaboca
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 6% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
315
kcal
- 6% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
631
kcal
- 6% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
75
kcal
- 6% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 23.7 g
Zsír
-
Összesen 6.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 712.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 33 mg
-
Kálcium 88 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 157 mg
-
Foszfor 328 mg
-
Nátrium 98 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 45.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 299.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 401 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 136 mg
-
D vitamin: 93 micro
-
K vitamin: 270 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 180 micro
-
Kolin: 62 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 19 micro
-
β-karotin 4572 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6745 micro
Összesen
315
kcal
- 6% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 47.4 g
Zsír
-
Összesen 12.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1425.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 66 mg
-
Kálcium 176 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 314 mg
-
Foszfor 657 mg
-
Nátrium 196 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 91.2 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 598.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 803 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 271 mg
-
D vitamin: 186 micro
-
K vitamin: 540 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 359 micro
-
Kolin: 123 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 9144 micro
-
β-crypt 924 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13490 micro
Összesen
631
kcal
- 6% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 1.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 170.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 78 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 71.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 32 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 1091 micro
-
β-crypt 110 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1610 micro
Összesen
75
kcal
Hozzávalók
-
150 g tilápia
-
2 dl víz
-
1 közepes db piros kaliforniai paprika
-
1 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
ételízesítő ízlés szerint
Elkészítés
- A bulgurt feltesszük főni dupla vízzel. Sózzuk, borsozzuk. (esetleg egy kis ételízesítő is mehet bele)
- A halat szintén sózzuk, borsozzuk, (kis grill fűszersó is mehet rá). Néhány perc alatt serpenyőben megsütjük, közben a fakanállal kis darabokra nyomkodjuk.
- Kiszedjük a serpenyőből a halat, beletesszük a spenótot és az apróra vágott kaliforniai paprikát. Picit megfonnyasztjuk együtt.
- Összeöntjük a bulgurt, a spenótos-paprikás keveréket és a haldarabokat. Együtt pár percig még főzzük, és kész is.
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 68
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 6671
- Feltöltés dátuma: 2016. április 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Vicaboca
11 recept
Gyors egytálétel rohanós hétköznapokra...