Tarhós csiga
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 10% Zsír
A tésztához
-
250g finomliszt910 kcal
-
8g élesztő8 kcal
-
125g joghurt76 kcal
-
38g margarin269 kcal
-
2g só0 kcal
A töltelékhez
Összesen
1492
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 10% Zsír
A tésztához
-
1000g finomliszt3640 kcal
-
30g élesztő32 kcal
-
500g joghurt305 kcal
-
150g margarin1076 kcal
-
8g só0 kcal
A töltelékhez
Összesen
5967
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35 g
Zsír
-
Összesen 57.9 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 82 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2367.5 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 93 mg
-
Kálcium 354 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 90 mg
-
Foszfor 539 mg
-
Nátrium 1282 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 205.2 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 268.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 478 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 143 micro
-
Kolin: 79 mg
-
Retinol - A vitamin: 456 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 263 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 49 micro
Összesen
1492
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 140.1 g
Zsír
-
Összesen 231.6 g
-
Telített zsírsav 80 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 84 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 44 g
-
Koleszterin 327 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9470.1 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 372 mg
-
Kálcium 1414 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 361 mg
-
Foszfor 2157 mg
-
Nátrium 5129 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 7 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 820.7 g
-
Cukor 49 mg
-
Élelmi rost 29 mg
VÍZ
-
Összesen 1072.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1914 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 150 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 570 micro
-
Kolin: 315 mg
-
Retinol - A vitamin: 1825 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1050 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 196 micro
Összesen
5967
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 10.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 413.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 62 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 94 mg
-
Nátrium 224 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 83 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 80 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 46 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
260
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- Egy keverőtálba tegyük a liszt felét, a közepébe alakítsunk mélyedést, morzsáljuk bele az élesztőt, tegyünk rá pici cukrot és langyos vizet. Amikor kel, adjuk hozzá a joghurtot, sót, margarint és a többi lisztet, jól dolgozzuk át és 60 percet kelesztjük.
- Liszttel meghintett gyúródeszkán vékonyra elnyújtjuk, a tarhóba (vagy a tejföl és joghurt keverékébe)belekeverjük a sót, és felét rákenjük a tésztára és felcsavarjuk.
- 3 ujjnyii vastag szeleteket vágunk, olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, a vágott felükkel lekenjük a tarhó felével, 30 percet pihentetjük, majd rákenjük a megmaradt tarhót, és 200 fokon 45 percet sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 45 perc
- Receptkönyvben: 31
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2875
- Feltöltés dátuma: 2012. március 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Angie-30
355 recept
Saját találmány, finom és kiadós.