r
Nosalty Logó

Tárcsán sült tarja

Edit
Tárcsán sült tarja
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

509
Kalória
44g
Fehérje
3.9g
Szénhidrát
34g
Zsír
210.5g
Víz
155g
Koleszterin
746.2mg
Élelmi rost
1.7g
Cukor
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 509 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4069 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 166 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    155 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3747 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    3075 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    210.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    75 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 509 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    352.4 g

Zsír

  • Összesen
    271.9 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    1240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    29976.1 g
  • Cink
    62 mg
  • Szelén
    529 mg
  • Kálcium
    416 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    438 mg
  • Foszfor
    3906 mg
  • Nátrium
    24598 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    1684 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    600 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    1488 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 4069 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1221.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    1002 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    68.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 166 kcal

Elkészítés

  1. A tarját előző este bepácoljuk. A fűszersót összekeverjük annyi olajjal, ami majd teljesen ellepi a húsokat. A hagymát karikákra vágjuk. A tarját megsózzuk, borsozzuk, és megkenjük mustárral mindkét oldalát. A hagymakarikákkal felváltva rétegezzük egy tálba a mustáros hússzeleteket, és 1 -2 napig állni hagyjuk.
  2. A tárcsára öntünk egy kicsit a pácoló olajból, és a húsokat lassú tűzön (kb 20 perc / adag) megsütjük.
  3. A végén a hagymakarikákat is megdinszteljük, és a húsokra tesszük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Sütés ideje: 20 p

Nyársaláskor ez is az asztalra kerül.

További receptek

Konfitált karaj

Egy jó sülthúsrecept rengeteg alkalommal jól jöhet, és konfitálni ugyan nem szoktunk minden nap nekiállni, tartani azonban még a kezdő szakácsoknak sem kell tőle. Ráadásul igazi ...

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...