Szalonnás padlizsán
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
labopetra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
200
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
795
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
84.7g padlizsán20 kcal
-
14.4g bacon57 kcal
-
0.8g napraforgó olaj7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
84
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.5 g
Zsír
-
Összesen 15 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 420.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 19 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 102 mg
-
Nátrium 259 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.2 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 191.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 68 micro
Összesen
200
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26 g
Zsír
-
Összesen 59.9 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1682.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 77 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 124 mg
-
Foszfor 408 mg
-
Nátrium 1037 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.7 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 23 mg
VÍZ
-
Összesen 765 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 27 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 167 micro
-
Kolin: 117 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 106 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 274 micro
Összesen
795
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 6.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 178.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 110 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 81 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
84
kcal
Hozzávalók
-
2 db padlizsán
-
8 szelet bacon
-
1 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A padlizsán szárát levágjuk, megmossuk. Hosszában vékony szeletekre vágjuk, majd besózzuk. Legalább fél óráig állni hagyjuk, amíg levet ereszt. A levet leöntjük róla, borssal meghintjük, és szorosan feltekerjük.
- A bacon szeleteket félbevágjuk. Minden padlizsántekercset baconbe tekerünk, és fogpiszkálóval összetűzünk. Kiolajozott tepsiben sütőben vagy grillrácson megsütjük.
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 54
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2304
- Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
labopetra
65 recept
Egyszerű és gyors előétel. Forrón, ropogósan a legfinomabb, de hidegen, szendvics mellé is jó.