r
Nosalty Logó

Sült oldalas lilakáposztával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Pimkie
Sült oldalas lilakáposztával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A káposztához

Összesen 865 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A káposztához

Összesen 4331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A káposztához

Összesen 135 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    70.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1259.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    398 mg
  • Nátrium
    550 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    355.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    94 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1640 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    48 micro
  • Lut-zea
    792 micro
Összesen 865 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    185.6 g

Zsír

  • Összesen
    353.1 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    124 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    1055 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6296.3 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    251 mg
  • Kálcium
    869 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    382 mg
  • Foszfor
    1988 mg
  • Nátrium
    2750 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.3 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1775.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1356 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    709 mg
  • D vitamin:
    956 micro
  • K vitamin:
    468 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    870 mg
  • Retinol - A vitamin:
    671 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8202 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    240 micro
  • Lut-zea
    3961 micro
Összesen 4331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 135 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A káposztához

Elkészítés

A húshoz

  1. A húsokba egy hegyes, éles késsel apró réseket vágunk, ezekbe teszünk 1-1 gerezd fokhagymát, majd az egészet sózzuk, borsozzuk. A húsok alá teszünk egy kevéske olajat.
  2. Előmelegített sütőben, lefóliázva kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve további 40-50 percig sütjük, amíg szép piros nem lesz.

A káposztához

  1. A káposztát vékonyra szeleteljük.
  2. A vajat egy magas falú edényben megolvasztjuk, rátesszük a káposztát, megfűszerezzük, és kb. 25-30 percen keresztül kis lángon pároljuk. Párszor megkeverjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 4078
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez volt a szombati ebédem.

Hozzávalók

A húshoz

A káposztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...