adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 7% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1035
kcal
- 7% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
6220
kcal
- 7% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 39.7 g
Zsír
-
Összesen 54.9 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 187 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3319.5 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 55 mg
-
Kálcium 104 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 77 mg
-
Foszfor 419 mg
-
Nátrium 2654 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 105 g
-
Cukor 85 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 336.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 212 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 176 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 847 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 32165 micro
-
Lut-zea 437 micro
Összesen
1035
kcal
- 7% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 238.2 g
Zsír
-
Összesen 329.6 g
-
Telített zsírsav 106 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 120 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 56 g
-
Koleszterin 1120 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 19917.2 g
-
Cink 39 mg
-
Szelén 330 mg
-
Kálcium 623 mg
-
Vas 22 mg
-
Magnézium 460 mg
-
Foszfor 2513 mg
-
Nátrium 15926 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 629.9 g
-
Cukor 507 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 2021.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 419 micro
-
B6 vitamin: 11 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 29 mg
-
C vitamin: 90 mg
-
D vitamin: 1274 micro
-
K vitamin: 57 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 6 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 89 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 155 micro
-
Kolin: 1056 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 5081 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 192992 micro
-
Lut-zea 2619 micro
Összesen
6220
kcal
- 7% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 8.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 511.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 409 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.2 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 51.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 33 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 130 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 4956 micro
-
Lut-zea 67 micro
Összesen
159
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst feldaraboljuk, és 1fejfokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemesborssal ízesített vízben megfőzzük.
- A kechupot, az őrölt borsot, a mézet, 4 gerezd préselt fokhagymát, az oregánót, a rozmaringot és a Worchester-szószt egy tálban összekeverjük.
- A húsokat alaposan megkenjük a páclével és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
- A sütőt előmelegítjük 190 fokosra.
- A húsokat a páclével együtt enyhén megolajozott tepsibe tesszük. Az első 20 percben lefedve, majd kb. 20-30 percig fedő nélkül sütjük, amíg szép barna nem lesz.
- Sütés ideje: 40 perc
- Receptkönyvben: 756
- Tegnapi nézettség: 8
- 7 napos nézettség: 34
- Össznézettség: 152544
- Feltöltés dátuma: 2009. február 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Érdemes húsosabb oldalast venni hozzá. Nem baj, ha a sütéstől sötét barnás (fekete) részek is lesznek rajta, nagyon finom.