Sült karaj Gombóc Artúr konyhájából
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 18% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 18% Zsír
-
150g sertés rövidkaraj249 kcal
-
0g só0 kcal
-
15g finomliszt55 kcal
-
0 kcal
-
21g napraforgó olaj188 kcal
Összesen
492
kcal
- 18% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 18% Zsír
-
300g sertés rövidkaraj498 kcal
-
0g só0 kcal
-
30g finomliszt109 kcal
-
0 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
Összesen
983
kcal
- 18% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 18% Zsír
-
80.5g sertés rövidkaraj134 kcal
-
0g só0 kcal
-
8.1g finomliszt29 kcal
-
0 kcal
-
11.4g napraforgó olaj101 kcal
Összesen
264
kcal
- 18% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33.6 g
Zsír
-
Összesen 33.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 96 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 511.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 45 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 340 mg
-
Nátrium 71 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 107 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 88 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
492
kcal
- 18% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 67.1 g
Zsír
-
Összesen 67.8 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 22 g
-
Koleszterin 192 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1023.5 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 90 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 79 mg
-
Foszfor 680 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 214 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 63 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 175 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
983
kcal
- 18% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18 g
Zsír
-
Összesen 18.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 52 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 274.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 183 mg
-
Nátrium 38 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 57.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 47 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
264
kcal
Hozzávalók
-
só ízlés szerint
-
3 dkg finomliszt
-
1 kávéskanál fűszerpaprika
-
0.5 dl napraforgó olaj
Elkészítés
- A karajokat kiklopfoljuk, besózzuk.
- Egy serpenyőbe olajat öntünk és melegíteni kezdjük.
- Mélytányérba 2-3 kanálnyi lisztet öntünk, és összekeverjük 1 kanálnyi pirospaprikával.
- A karajszeleteket megforgatjuk a pirospaprikás lisztbe, és bő olajban kisütjük őket.
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 80
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 31423
- Feltöltés dátuma: 2012. december 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Tálalhatjuk krumplival, de még finomabb főzelékkel.