r
Nosalty Logó

Spaghetti frittata a'la janettaylor

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
janettaylor
Spaghetti frittata a'la janettaylor
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

644
Kalória
37.1g
Fehérje
67g
Szénhidrátok
24.8g
Zsír
148.7g
Víz
214g
Koleszterin
4.6g
Rost
3.9g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 644 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2577 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 221 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3034.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    744 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    653 mg
  • Nátrium
    1445 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    148.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    351 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    2060 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    547 micro
  • Lut-zea
    1591 micro
Összesen 644 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.4 g

Zsír

  • Összesen
    99.3 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    856 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12139.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    305 mg
  • Kálcium
    2974 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    422 mg
  • Foszfor
    2613 mg
  • Nátrium
    5780 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    268.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

Víz

  • Összesen
    595 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1405 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    197 micro
  • K vitamin:
    1027 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1095 micro
  • Kolin:
    685 mg
  • Retinol - A vitamin:
    712 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    8241 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    6366 micro
Összesen 2577 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1037.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    494 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    704 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    187 micro
  • Lut-zea
    544 micro
Összesen 221 kcal

Elkészítés

  1. Enyhén sós vízben kifőzzük a spagetti tésztát, majd leszűrjük.
  2. Mindeközben lereszeljük a parmezánt, felaprítjuk a zöld fűszereket, és felverjük a tojásokat. A sajtot, a zöld és őrölt fűszereket egy tálba öntjük, és elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a lecsöpögtetett tésztánkat is. Jól összedolgozzuk.
  3. Egy serpenyőt jól kikenünk olívaolajjal, és beleillesztjük a tésztamasszánkat, Pár perc alatt közepes lángon aranybarnára sütjük, majd egy tányér segítségével megforgatjuk, és a másik oldaláról is megpirítjuk.
  4. Tortaformát kapunk, amit ízlés szerint díszíthetünk sült koktélparadicsommal, friss bazsalikommal, medvehagymával, a skála igen széles, csak tetszés szerint - hisz ízlelőbimbóink már a natúr változatára is egészen biztos, hogy beindulnak.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 15 perc

Pofonegyszerű recept, amit saját szájízünkre variálhatunk. Rengeteg változatban elkészíthető, fantáziánk szabhat csak határt. Garantáltan elsőre sikerül, végezetül 5 szó csupán: ezek az olaszok tudnak valamit!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Medvehagymás-túrós gnocchi

Az olasz malfatti névre hallgató házi gnocchi/gombóc ihlette az alábbi receptet. Ebbe, a kicsit magyarosabb verzióba azonban tavaszi medvehagyma és tehéntúró kerül, ettől frissebb, ...

Lakos Benedek

Gnocchi-spagetti

Ha szeretitek a gnocchit, akkor ez a burgonyás tésztaspagetti is nektek való lesz: extra puha és vastag szálakkal és nem mindennapi külsővel csábít! Itt az ideje, hogy egy picit másképp ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Ez a legjobb tejtermék, ha gyorsítani szeretnénk a bélmozgásunkat

A tejtermékek emésztőrendszerre gyakorolt hatásáról hatalmas vitákat lehetne folytatni, de az biztos, hogy az egyik legnépszerűbb fermentált tejtermékünk kiemelten sokat tud segíteni a bélmozgás serkentésében. Kivéve, ha tejallergiásak vagy laktózérzékenyek vagyunk, akkor inkább ne fogyasszuk.

Top Receptek

Vadas mártás sertéshússal

Bizony, nem mindenki szereti a vadhúsokat... De nem is teheti meg, hogy megvegye... Sokan örülnének, ha csak mártásos tésztát ehetnének... Személy szerint, a családomat is ideértve, nem ...

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!