r
Nosalty Logó

Sonkával töltött cipó

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Salamon Csilla
Sonkával töltött cipó
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

745
Kalória
37.2g
Fehérje
71.7g
Szénhidrátok
34.3g
Zsír
288.7g
Víz
324g
Koleszterin
9g
Rost
13.7g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 745 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2977 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 150 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.2 g

Zsír

  • Összesen
    34.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    324 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2383.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    312 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    378 mg
  • Nátrium
    1535 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    288.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    206 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    272 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    692 micro
Összesen 745 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.9 g

Zsír

  • Összesen
    137.3 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1296 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9534.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    251 mg
  • Kálcium
    1247 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    338 mg
  • Foszfor
    1513 mg
  • Nátrium
    6138 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    287 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

Víz

  • Összesen
    1154.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    824 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    261 micro
  • K vitamin:
    95 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    711 micro
  • Kolin:
    1089 mg
  • Retinol - A vitamin:
    807 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    154 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2769 micro
Összesen 2977 kcal
  • 9% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    479.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    58 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 150 kcal

Elkészítés

  1. Cipó tetejét levágjuk.Cipó belsejét kiszedjük, ami még benn maradt, azt a cipó széleibe húzzuk.
  2. Főtt tojással körberakjuk.
  3. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
  4. Megmosott savanyú káposztát rátesszük, és együtt sütjük10 percig.
  5. Amikor kihűlt, belekeverjük a felcsíkozott sonkát, és beletesszük a cipóba, majd meglocsoljuk tejföllel.
  6. Visszarakjuk a kalapját,szorosan fóliába tekerjük, és sütőben átforrósítjuk.
  7. Miután kihűlt, levesszük róla a fóliát, és szeletelhető.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Mindenkinek egészségére! :)))

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Yudane szendvicskenyér

A yudane egy zseniális japán technika, amivel magasabb szintre lehet emelni a szendvicskenyér minőségét. Lényege, hogy 1:1 arányban kell összekeverni forró folyadékkal, így a hőkezelés ...

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!