Sonkás-sajtos káposztasaláta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
499
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
1997
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.6 g
Zsír
-
Összesen 32.3 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 79 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2077 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 486 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 57 mg
-
Foszfor 296 mg
-
Nátrium 1223 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.9 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 354.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 364 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 112 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 233 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 145 micro
-
Kolin: 50 mg
-
Retinol - A vitamin: 193 micro
-
α-karotin 718 micro
-
β-karotin 1695 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 2714 micro
-
Lut-zea 176 micro
Összesen
499
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 106.5 g
Zsír
-
Összesen 129 g
-
Telített zsírsav 52 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 317 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8308 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 1944 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 229 mg
-
Foszfor 1182 mg
-
Nátrium 4893 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 111.7 g
-
Cukor 69 mg
-
Élelmi rost 33 mg
VÍZ
-
Összesen 1417.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1457 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 448 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 931 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 582 micro
-
Kolin: 202 mg
-
Retinol - A vitamin: 771 micro
-
α-karotin 2872 micro
-
β-karotin 6780 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 10857 micro
-
Lut-zea 703 micro
Összesen
1997
kcal
- 6% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Likopin
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.7 g
Zsír
-
Összesen 5.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 366.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 86 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 52 mg
-
Nátrium 216 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 62.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 34 micro
-
α-karotin 127 micro
-
β-karotin 299 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 479 micro
-
Lut-zea 31 micro
Összesen
87
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát vékony csíkokra vágjuk. A sajtot és a sonkát kockákra vágjuk. A sárgarépát lereszeljük.
- Az öntethez a majonézt elkeverjük a tejföllel, ketchuppal és mustárral. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a sárgarépát, a sonkát és a sajtot.
- Az öntetet a káposztára öntjük, jól összekavarjuk, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 110
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 6656
- Feltöltés dátuma: 2013. január 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Sültek mellé, vagy önálló ételként.