r
Nosalty Logó

Snidlinges rántotta (hús nélkül)

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Snidlinges rántotta (hús nélkül)
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A rántottához

A díszítéshez

Összesen 411 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A rántottához

A díszítéshez

Összesen 824 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A rántottához

A díszítéshez

Összesen 103 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    882.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    365 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    281.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    243 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    374 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    100 micro
  • β-karotin
    539 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    994 micro
Összesen 411 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.5 g

Zsír

  • Összesen
    53.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1764.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    222 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    626 mg
  • Nátrium
    730 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    562.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    486 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    748 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    199 micro
  • β-karotin
    1079 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    1987 micro
Összesen 824 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    113 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    220.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    580 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 103 kcal

Hozzávalók

A rántottához

A díszítéshez

Elkészítés

A rántottához

  1. Megpucoljuk a krumplit, és vékonyan felvágjuk, szalma formára (2-3 mm szélesre és 35-45 mm hosszúra).
  2. Olívaolajon felrakjuk sülni. Kb. 10 percig sütjük.
  3. A megmosott paprikát kb. 2-3 mm-es kockákra vágjuk, és a krumplihoz adjuk. 5-10 percig sütjük.
  4. Felvágjuk a megtisztított paradicsomokat és hozzáadjuk.
  5. Amíg sül, addig a tojásokat felverjük, beleszitájuk a lisztet, miközben habverővel alaposan kevergetjük. Sózzuk a tojást és beleszórjuk a felaprított snidlinget.
  6. Készre sütjük a zöldségeket a tojással (5-10 perc alatt).
  7. Mielőtt levennénk a tűzről, olívaogyót szórunk bele és plusz snidlinget.
  8. Kellemes főzést és jó étvágyat kívánok!
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6449
  • Feltöltés dátuma: 2009. május 02.

Ajánló

Piritóssal vagy friss kennyérrel kínáljuk.  

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kacérkodom a húsmentes ételekkel...egyre több és több ízlik jobban, mint a húsos ételek... Persze készítek húsos ételeket (itt is látható egy-kettő), de ma ez volt a reggeli és sikere volt!  

Hozzávalók

A rántottához

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...