Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
492
kcal
- 4% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
984
kcal
- 4% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.6 g
Zsír
-
Összesen 25.7 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 58 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3142.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 80 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 62 mg
-
Foszfor 237 mg
-
Nátrium 2748 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.7 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 234.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 67 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 65 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 22 micro
Összesen
492
kcal
- 4% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.3 g
Zsír
-
Összesen 51.3 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 115 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6285.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 160 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 125 mg
-
Foszfor 474 mg
-
Nátrium 5496 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 83.3 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 469.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 133 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 90 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 74 micro
-
Kolin: 114 mg
-
Retinol - A vitamin: 130 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
984
kcal
- 4% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 2.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 275.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 21 mg
-
Nátrium 241 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 20.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
44
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és az alaplében a babérlevéllel puhára főzzük.
- Ha krumpli megpuhult, a levest leturmixoljuk, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk, és pirított baconnel, valamint az aprított snidlinggel megszórva, forrón tálaljuk.
- Jó étvágyat!
- Elkészítettem: 30 alkalommal
- Receptkönyvben: 37
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 754
- Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Az egyik nagy kedvencem a burgonyakrémleves. Gyorsan elkészíthető, nagyon finom, és egy kis friss snidlinggel meg pirított baconnel meghintve egyszerűen maga a tökély. A snidlinget csodálatos és kellemes íze miatt különösen kedvelem, gyakran szórom levesek és zöldségraguk tetejére, ezenkívül nagyszerűen illik szószokhoz, különösen a tojás és joghurt/tejföl alapúakhoz. Fontos, hogy mindig frissen aprítva szórjuk a már kész ételre, mert a főzés, a zsírban és sütőben sütés megsemmisíti a snidling csodálatos aromáját.