r
Nosalty Logó

Sertéshús burgonyaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
István mester
Sertéshús burgonyaágyon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 772 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3087 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    41 g

Zsír

  • Összesen
    46.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    960.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    507.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    89 micro
  • β-karotin
    489 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 772 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    164.2 g

Zsír

  • Összesen
    186 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    496 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3843.3 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    215 mg
  • Kálcium
    379 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    436 mg
  • Foszfor
    2191 mg
  • Nátrium
    572 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.2 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2029.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    422 mg
  • D vitamin:
    240 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    736 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    355 micro
  • β-karotin
    1956 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1292 micro
Összesen 3087 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    263 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, befűszerezzük, és 1 napra a hűtőbe tesszük érni.
  2. Másnap a hústkevés olajon fehéredésig sütjük, majd a saját levében (ha kell, vizet adva hozzá)fedő alatt25 percig főzzük.
  3. Egy tepsibekevés olajat öntünk, ésszétterítjük a burgonyát, megsózzuk, megborsozzuk,majd ráterítjük a húst, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot.
  4. Fólia alatt addig sütjük, amíg a hús puha nem lesz. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Tepsi mérete: 50×30×6
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2212
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

A kecskeméti repülőnapon láttam hasonlót, ott hatalmas tepsikben készítették, ezt próbáltam most itthon ki.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...