r
Nosalty Logó

Sárgabarackos habos kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
KisnéTimi
Sárgabarackos habos kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 955 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 3818 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 177 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.9 g

Zsír

  • Összesen
    55.2 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    602 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2784 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    745 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    1131 mg
  • Nátrium
    741 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.8 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    336.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    627 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    130 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    398 mg
  • Retinol - A vitamin:
    563 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    770 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    642 micro
Összesen 955 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    131.5 g

Zsír

  • Összesen
    220.7 g
  • Telített zsírsav
    124 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    2407 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11136 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    218 mg
  • Kálcium
    2981 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    411 mg
  • Foszfor
    4525 mg
  • Nátrium
    2962 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    359 g
  • Cukor
    209 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1346.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2508 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    520 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    1593 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2252 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3082 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2568 micro
Összesen 3818 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    515.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    209 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 177 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Elkészítés

A piskótához

  1. 2x5 tojásból egyszerű kakaós piskótát sütünk. Amíg hűlik, addig elkészítjük a krémet.
  2. A zselatint egy kevés vízben feloldva, forráspontig melegítjük, majd félrehúzzuk a tűzről.
  3. A sárgabarack-befőttet lecsöpögtetjük.
  4. A tejszínt elkezdjük felverni a porcukorral, majd hozzáöntjük a joghurtot, és vékony sugárban belecsurgatjuk a zselatint is. Végül hozzáadjuk a befőttet is, és jól összedolgozzuk a habverővel a krémet. Nekem olyan puha volt a befőtt, hogy teljesen szétment a krémben a barack.
  5. A piskótalapra rákenjük a krém 3/4-ét, rátesszük a másik lapot, és rákenjük a maradék krémet is. Egy villa segítségével becsíkozzuk a sütemény tetejét.
  6. Célszerű egy éjszakára hűtőbe tenni, és másnap szeletelni.
  • Tepsi mérete: 27x37
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6091
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 25.

Ajánló

A tetejét megszórhatjuk csokireszelékkel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgabarackos habos kocka
KisnéTimi 35 recept

Nem nagyon megy nálunk a befőtt, pedig van néhány üveggel a spájzban. Egyszer rendeltünk az egyik cukrászdából Sissi tortát, ami sárgabarackos volt, és nagyon ízlett mindenkinek. Gondoltam, megpróbálom elkészíteni sütemény formájában. Nagyon finom lett, gyorsan elfogyott.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...