Sárgabarack-krémleves 5. - pudingos
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
250g sárgabarack112 kcal
-
75g tej42 kcal
-
43 kcal
-
3g cukor10 kcal
-
3g habtejszín7 kcal
-
125g víz0 kcal
Összesen
214
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
1000g sárgabarack446 kcal
-
300g tej168 kcal
-
171 kcal
-
10g cukor39 kcal
-
10g habtejszín29 kcal
-
500g víz0 kcal
Összesen
853
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
53.6g sárgabarack24 kcal
-
16.1g tej9 kcal
-
2.4g vaníliás pudingpor9 kcal
-
0.5g cukor2 kcal
-
0.5g habtejszín2 kcal
-
26.8g víz0 kcal
Összesen
46
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 3.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 252 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 56 mg
-
Nátrium 47 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.7 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 328.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 230 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 44 micro
-
β-karotin 2545 micro
-
β-crypt 242 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 207 micro
Összesen
214
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.4 g
Zsír
-
Összesen 12.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 11 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1008.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 486 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 226 mg
-
Nátrium 187 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 166.8 g
-
Cukor 108 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 1312.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 921 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 93 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 84 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 177 micro
-
β-karotin 10180 micro
-
β-crypt 967 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 828 micro
Összesen
853
kcal
- 2% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 0.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 54.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 12 mg
-
Nátrium 10 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.9 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 70.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 49 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 546 micro
-
β-crypt 52 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 44 micro
Összesen
46
kcal
Hozzávalók
-
1 kg sárgabarack
-
3 dl tej
-
1 tasak vaníliás pudingpor
Elkészítés
- A barackot megpucoljuk, majd összeturmixoljuk. Beleöntjük a főzőedénybe, majd annyi vizzel higítjuk, míg el nem éri azt az állagot, amit szeretünk. Ez függ a barackunktól is.
- Beletesszük a cukrot, és felforraljuk, közben a tejben elkeverjük a pudingot, és miután felforrt, beleöntjük, eggyet forralunk rajta, és leszedjük a habját.
- Pár órára hűtőbe tesszük, és hidegen tejszínnel (ha van)fogyasztjuk.
- Elkészítettem: 30 alkalommal
- Receptkönyvben: 74
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 9602
- Feltöltés dátuma: 2011. július 24.
Ajánló
Nagy melegben kötelező!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Én itt most csak natúron ettem, mert elfogyott a tejszínem...