Sajtos zöldségek
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Lina0817
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
460
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
919
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
26.2g burgonya15 kcal
-
35g padlizsán8 kcal
-
14g pritaminpaprika3 kcal
-
17.5g krémsajt44 kcal
-
6.6g joghurt4 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0.7g napraforgó olaj6 kcal
Összesen
80
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 11.1 g
Zsír
-
Összesen 28.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 343.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 81 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 162 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.6 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 358 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 115 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 110 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 91 micro
-
Kolin: 36 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 1095 micro
-
β-crypt 321 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 112 micro
Összesen
460
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 22.2 g
Zsír
-
Összesen 57.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 687.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 161 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 130 mg
-
Foszfor 325 mg
-
Nátrium 61 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 79.1 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 716 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 230 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 221 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 183 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 26 micro
-
β-karotin 2190 micro
-
β-crypt 643 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 224 micro
Összesen
919
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.9 g
Zsír
-
Összesen 5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 60.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 28 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 62.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 192 micro
-
β-crypt 56 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
80
kcal
Hozzávalók
-
3 db burgonya
-
1 db padlizsán
-
1 db pritaminpaprika
-
20 dkg krémsajt
-
oregánó ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A zöldségeket megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk.
- Kiolajozunk egy tepsit, majd beletesszük az oregánóval megszórt zöldségeket, lefóliázzuk, és kb. 20 percig, puhulásig sütjük őket.
- A tömlős sajtot a natúr joghurttal összekeverjük. Ráöntjük a zöldségekre.
- Fólia nélkül további 15-20 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 26
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2771
- Feltöltés dátuma: 2013. május 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Lina0817
30 recept
Könnyű esti vacsora, de köretnek, hús mellé is kiváló.