Sajtos tészta gazdagon 2.
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 15% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
950
kcal
- 15% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
3802
kcal
- 15% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 38.5 g
Zsír
-
Összesen 45.3 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 146 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1938.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 96 mg
-
Kálcium 555 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 91 mg
-
Foszfor 578 mg
-
Nátrium 608 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 95.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 86.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 333 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 312 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 330 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 42 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 24 micro
Összesen
950
kcal
- 15% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 154.1 g
Zsír
-
Összesen 181 g
-
Telített zsírsav 93 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 584 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7755.5 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 385 mg
-
Kálcium 2219 mg
-
Vas 18 mg
-
Magnézium 366 mg
-
Foszfor 2312 mg
-
Nátrium 2433 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 382 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 346.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1334 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 40 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1249 micro
-
Kolin: 204 mg
-
Retinol - A vitamin: 1319 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 169 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 96 micro
Összesen
3802
kcal
- 15% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.3 g
Zsír
-
Összesen 16.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 54 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 719.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 206 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 214 mg
-
Nátrium 226 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 32.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 124 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 116 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 122 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
353
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tésztát az előírtak szerint megfőzzük.
- Sajtot lereszeljük, a tejfölt kikeverjük, majd felkockázzuk a bacont is.
- A szalonnát picit megpirítjuk, majd a kifőtt tésztát a zsírjában megforgatjuk. Ráöntjük a tejfölt, és jól elkeverjük, ízlés szerint sózzuk.
- Kivajazunk egy hőálló edényt, beletesszük a tésztát, rászórjuk a sajtot, végül rádobjuk a baconkockákat a tetejére.
- Forró sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a sajt szépen rá nem pirul a tetejére.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 250
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 31600
- Feltöltés dátuma: 2010. február 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Tesókám receptje alapján készült ez a fogyókúrásnak nem éppen mondható finomság:)