r
Nosalty Logó

Sajtos-szárított paradicsomos szendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hankusz Sára
Sajtos-szárított paradicsomos szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 419 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1674 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 348 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1371.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    524 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    401 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    198 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    6197 micro
  • Lut-zea
    218 micro
Összesen 419 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.1 g

Zsír

  • Összesen
    95.4 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5484.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    2096 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    1605 mg
  • Nátrium
    1381 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.1 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    158.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    791 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    754 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    24789 micro
  • Lut-zea
    870 micro
Összesen 1674 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1137.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    435 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5143 micro
  • Lut-zea
    181 micro
Összesen 348 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Reszeljük le a sajtot. Két szelet kenyér közé tegyünk sajtot, majd helyezzünk rá 3 db szárított paradicsomot. Ezt ismételjük meg a másik két szelet kenyérnél is.
  2. Ha ez megvan, a kenyereket kenjük meg vajjal és így tehetjük is a forró serpenyőbe. Fordítsuk meg akár többször, hogy kellően megpiruljon, de ne égjen oda!
  3. 5-10 perc sütés után, vágjuk félbe és tálaljuk!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 521
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 14.

Ajánló

Aki imádja a sajtot, neki ezt mindenképp ki kell próbálnia!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-szárított paradicsomos szendvics
Hankusz Sára 170 recept

Egy hűvös, téli napot nem is lehetne jobban feldobni, mint egy sajtos-szárított paradicsomos melegszendviccsel.

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...