r
Nosalty Logó

Sajtos rúd Dézi konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dézi
Sajtos rúd Dézi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 1188 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 4754 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 416 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    67.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    895.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    345 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    622 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    590 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    391 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 1188 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    102 g

Zsír

  • Összesen
    270.7 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    327 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3582.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    244 mg
  • Kálcium
    1025 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    259 mg
  • Foszfor
    1380 mg
  • Nátrium
    643 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    474.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    246 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2490 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    237 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    458 micro
  • Kolin:
    274 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2359 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1565 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    353 micro
Összesen 4754 kcal
  • 9% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    312.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    137 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 416 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókat jól összegyúrjuk, az élesztőt fel is futtathatjuk, de bele is morzsolhatjuk.
  2. Jól kidolgozzuk, és félretesszük legalább fél órára pihenni.
  3. Ha megkelt, kinyújtjuk kb. fél cm vastagra, megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal és szezámmaggal, derelyevágóval tetszés szerinti csíkokat vágunk belőle.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, kb. 15 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7547
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szilveszteri finomség volt. Jól lehetett rá inni.:D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...