r
Nosalty Logó

Sajtos karika -Sajtkrémes pogácsa 2.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajtos karika -Sajtkrémes pogácsa 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A tésztához

A sajtkrémhez

A kenéshez és a borításhoz

Összesen 1207 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A tésztához

A sajtkrémhez

A kenéshez és a borításhoz

Összesen 4828 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A tésztához

A sajtkrémhez

A kenéshez és a borításhoz

Összesen 417 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.4 g

Zsír

  • Összesen
    92.5 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1411.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    519 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    398 mg
  • Nátrium
    410 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    895 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    854 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    489 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 1207 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.6 g

Zsír

  • Összesen
    370.2 g
  • Telített zsírsav
    102 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    151 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    78 g
  • Koleszterin
    815 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5644.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    168 mg
  • Kálcium
    2076 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    1590 mg
  • Nátrium
    1639 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    247.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    257.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3579 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    288 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    447 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3416 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1957 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    492 micro
Összesen 4828 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    31.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    486.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    309 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    294 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 417 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A sajtkrémhez

A kenéshez és a borításhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, s fél óráig pihenni hagyjuk.
  2. Vékonyra kisodorjuk, s közepes pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, a tojássárgájával megkenjük, s szép pirosra sütjük.
  4. A sajtkrém összetevőit jól összekeverjük, s miután a kis pogácsák kihűltek, 2-2 darabot összeragasztunk vele. Utána a szélüket is körbe vékonyan megkenjük a krémmel, s reszelt sajtba forgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 189
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 26345
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A tesóm kérése volt, hogy készítsek neki ilyen pogácsát. És én mivel szívesen sütögetek... nem volt nehéz rávenni. Bár igazi pepecs munka, de a végeredmény mindenképp kárpótol. Isteni finom :) Azt mondanom sem kell, hogy ha dupla adag készült volna, az sem tartott volna sokáig ... Kb. 50 db lesz belőle.

Hozzávalók

A tésztához

A sajtkrémhez

A kenéshez és a borításhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...