r
Nosalty Logó

Sajtos-hagymás rántott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Sajtos-hagymás rántott karaj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1036 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 4132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 281 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.6 g

Zsír

  • Összesen
    62.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    170 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3799.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    459 mg
  • Nátrium
    3063 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 1036 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    166.5 g

Zsír

  • Összesen
    248.8 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    78 g
  • Koleszterin
    680 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15197.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    534 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    275 mg
  • Foszfor
    1835 mg
  • Nátrium
    12253 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    299.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    674.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    72 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    184 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    345 micro
  • Kolin:
    631 mg
  • Retinol - A vitamin:
    165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    524 micro
Összesen 4132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1035.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    835 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 281 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt szeletekre vágjuk, majd jól megmossuk. A széleinél bevagdossuk, majd jól kiklopfoljuk és besózzuk.
  2. A hagymát megpucoljuk, és apró darabokra vágjuk. Olajon üvegesre sütjük, majd egy kis tálkába kiszedjük.
  3. A kockasajtokat vékony szeletekre vágjuk. Fogunk egy húst, és a közepébe sajt darabkát és sült hagymát teszünk, majd összehajtjuk, és fogpiszkálóval megtűzzük.
  4. Ha mindet megcsináltuk, akkor bepanírozzuk.
  5. Ha az is megvan, akkor forró olajban, lassú lángon aranybarnára sütjük. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 17 alkalommal
  • Receptkönyvben: 280
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 32126
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Sokszor csinálok ilyesfajta húsételt. Sokkal zamatosabb, mint a sima rántott hús, bár az is nagyon finom!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...