r
Nosalty Logó

Saját zsírjában sült csirkemáj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Edit
Saját zsírjában sült csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 43% Zsír
Összesen 1106 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 43% Zsír
Összesen 4424 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 43% Zsír
Összesen 273 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.2 g

Zsír

  • Összesen
    109.4 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    505 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    633.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    119 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3647 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    651 micro
  • Kolin:
    336 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3640 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    44 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1106 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108.7 g

Zsír

  • Összesen
    437.6 g
  • Telített zsírsav
    130 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    190 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    94 g
  • Koleszterin
    2020 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2533.6 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1527 mg
  • Nátrium
    470 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    476 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14588 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    74 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    764 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2603 micro
  • Kolin:
    1345 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14562 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    176 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 4424 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    27 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    156.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    901 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    899 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 273 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkehájat és a nyaka bőrét feldaraboljuk, és mint a töpörtyűt kisütjük.
  2. Mikor már szép piros, rádobjuk a megmosott és leszárított májat, és mérsékelt tűzön mindkét oldalát kisütjük. Tálaláskor sózzuk borsozzuk .
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 12819
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 24.

Ajánló

Friss kényérrel , zöpldségekkel tálaltam.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Minden évben feltőltjük a hűtőt saját nevelésű csirkével. Most a májat, a nyakbőrt és a hájat megmentettem a fagyhaláltól, és  gyors vacsora lett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...