Tyúkháj
Leírás
A tyúkok, illetve a nagyobb, hízlalt csirkék bőre alatt található zsírréteg. A házi csirke háját semmiképpen ne fejtsük le, ne dobjuk el. Egészbe sült csirke készítésénél szaftosan tartja a húst és elegendő zsiradékot kölcsönöz neki. Egyes házaknál, vidéken töltött ételekbe darálják, illetve kisütve pörcként fogyasztják. fotó: flickr / misskoco http://www.flickr.com/photos/misskoco/2327930594
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Tyúkháj
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
85095.4 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0.2 g
Top ásványi anyagok
Szelén
0.2 µg
Top vitaminok
Kolin
122.4 mg
E vitamin
2.7 mg
D vitamin
191 µg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
telített zsírsav
29.8 g
egyszeresen telített zsírsav
44.7 g
többszörösen telített zsírsav
20.9 g
koleszterin
85 g
ásványi anyagok
Szelén
0.2 µg
szénhidrát
víz
0.2 g
vitaminok
Kolin
122.4 mg
E vitamin
2.7 mg
D vitamin
191 µg