Tyúkháj

Tyúkháj

Leírás

A tyúkok, illetve a nagyobb, hízlalt csirkék bőre alatt található zsírréteg. A házi csirke háját semmiképpen ne fejtsük le, ne dobjuk el. Egészbe sült csirke készítésénél szaftosan tartja a húst és elegendő zsiradékot kölcsönöz neki. Egyes házaknál, vidéken töltött ételekbe darálják, illetve kisütve pörcként fogyasztják. fotó: flickr / misskoco http://www.flickr.com/photos/misskoco/2327930594

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Tyúkháj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

85095.4 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0.2 g

gramm tyúkháj?

Top ásványi anyagok

Szelén

0.2 µg

Top vitaminok

Kolin

122.4 mg

E vitamin

2.7 mg

D vitamin

191 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

29.8 g

egyszeresen telített zsírsav

44.7 g

többszörösen telített zsírsav

20.9 g

koleszterin

85 g

ásványi anyagok

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

víz

0.2 g

vitaminok

Kolin

122.4 mg

E vitamin

2.7 mg

D vitamin

191 µg

3 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...