r
Nosalty Logó

Rocky Road brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rocky Road brownie
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Brownie alap elkészítése

Brownie teteje

Összesen 769 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Brownie alap elkészítése

Brownie teteje

Összesen 6151 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Brownie alap elkészítése

Brownie teteje

Összesen 456 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    520.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.7 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 769 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    71.5 g

Zsír

  • Összesen
    299.1 g
  • Telített zsírsav
    183 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    565 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4167 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1155 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    583 mg
  • Foszfor
    1658 mg
  • Nátrium
    617 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    805.3 g
  • Cukor
    593 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    147 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1198 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    415 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1178 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    249 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    393 micro
Összesen 6151 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    309.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.9 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 456 kcal

Hozzávalók

Brownie alap elkészítése

Brownie teteje

Elkészítés

Brownie alap elkészítése

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (gáz 4). Tepsit kikenjük egy kevés vajjal. (18 cm x 28 cm)
  2. A vajat és az étcsokoládét egy kis lábosban alacsony lángon megolvasztjuk folyamatos keverés mellett. Mikor már folyékony, levesszük a tűzről, és kb. 10 percig hűlni hagyjuk.
  3. A tojást felverjük és összekeverjük a cukorral. Ezután belekeverjük a csokoládé-vaj keveréket. Kevergetés közben beleszitáljuk a két lisztet. Amint összeállt, beleöntjük a kivajazott tepsibe, és 15-20 percig sütjük. Kivéve a sütőből hagyjuk lehűlni szobahőmérsékletre.

Brownie teteje

  1. Tegyünk fel a gázra egy fazékba vizet, kb. a fazék feléig töltsük csak fel. A tejcsokit törjük fel apró darabokra, és tegyük bele egy akkora tálba, amekkorát kényelmesen rá tudunk helyezni a fazékra. Ha a víz felforrt, tegyük a csokis tálat rá, vegyük takarékra a gázt, így a víz gőzének melegében olvadhat fel.
  2. Miután megolvadt, tegyük bele a cseresznyét, pillecukrot és még amit szeretnénk (pl. sótlan mogyoródarabok vagy kókuszreszelék). Ezt az egyveleget tegyük rá a brownie alapra. Díszíthetjük megolvasztott fehér csokival. Takarjuk le, és tegyük be a hűtőbe, hagyjuk egy óráig pihenni. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 18x28
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1768
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, egyszerű és népszerű. Az elkészítés utáni napon garantáltan nem marad semmi a sütiből!

Hozzávalók

Brownie alap elkészítése

Brownie teteje

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...