r
Nosalty Logó

Ribizlidzsemes joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Ribizlidzsemes joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Összesen 391 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Összesen 3129 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Összesen 205 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.2 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 391 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.6 g

Zsír

  • Összesen
    83.5 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    789 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2702.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    757 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    984 mg
  • Nátrium
    732 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    505.9 g
  • Cukor
    362 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    671.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    445 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    667 mg
  • Retinol - A vitamin:
    445 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    997 micro
Összesen 3129 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Elkészítés

Tészta

  1. A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral, sóval, citromhéjjal krémesre keverjük. A lisztet összekeverjük a pudingporral és a sütőporral, rászitáljuk, és beleforgatjuk a masszába.
  2. A tortaformánk aljára sütőpapírt teszünk, és ráöntjük a tésztát. Hat darab piskótatallért a csokis felével lefelé körben ráhelyezünk a masszára. Megsütjük, kihűtjük. Visszahelyezzük a tortagyűrűt.

Joghurtkrém

  1. A hulalát kemény habbá verjük. (Keveset félreteszünk a díszítéshez.)
  2. A joghurtot a porcukorral, vaníliás cukorral összekeverjük.
  3. A zselatint előírás szerint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és a citrom levével felmelegítjük. Apránként hozzákeverjük a joghurthoz. Végül óvatosan belekeverjük a habot.
  4. A massza felébe dzsemet keverünk. Felváltva adagoljuk a krémet, végül elsimítjuk. Néhány órára a hűtőbe helyezzük.

Díszítés

  1. Tetejét tejszínhabbal és félbevágott piskótatallérral díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2098
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bármilyen más dzsemmel vagy frissen passzírozott gyümölccsel is elkészíthető.

Hozzávalók

Tészta

Joghurtkrém

Díszítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...