r
Nosalty Logó

Réteslapban sült camembert

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Réteslapban sült camembert
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 459 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1835 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 296 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.6 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1360.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    697 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 459 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.2 g

Zsír

  • Összesen
    98.3 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    410 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5442.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    1285 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    1221 mg
  • Nátrium
    2789 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    145.4 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    227 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    849 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    97 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    200 mg
  • Retinol - A vitamin:
    845 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 1835 kcal
  • 16% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    876.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 296 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A réteslapokat 4 részre vágjuk.
  2. Mindegyik közepére teszünk 1-1 sajtot. Ezek tetejére 1 evőkanál áfonya lekvárt és 2-2 felaprított bazsalikom levelet.
  3. Betekerjük a réteslapba a sajtokat és felvert tojással körben megkenjük. Olívaolajjal kikent tepsibe tesszük.
  4. Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 525
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 24598
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon látványos és nagyon egyszerű előétel.  (Akár főételként is megállja a helyét.)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...