r
Nosalty Logó

Réteges pudingkrémes szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szta
Réteges pudingkrémes szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a vaníliás krémhez:

Hozzávalók az epres krémhez:

Összesen 1402 kcal
  • 4% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a vaníliás krémhez:

Hozzávalók az epres krémhez:

Összesen 8405 kcal
  • 4% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a vaníliás krémhez:

Hozzávalók az epres krémhez:

Összesen 337 kcal
  • 4% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    65.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    419 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    191.4 g
  • Cukor
    120 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    640 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    602 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    458 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 1402 kcal
  • 4% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.7 g

Zsír

  • Összesen
    390.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    179 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    113 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2514.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    945 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    714 mg
  • Nátrium
    522 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1148.5 g
  • Cukor
    719 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    217.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3840 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    420 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    388 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3611 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2745 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    568 micro
Összesen 8405 kcal
  • 4% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    100.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    29 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    144 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 337 kcal

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a vaníliás krémhez:

Hozzávalók az epres krémhez:

Elkészítés

Hozzávalók a tésztához:

  1. A porcukrot, vajat, tojásokat, mézet gőz felett összedolgozzuk. Levesszük a gőzről, hozzákeverjük a lisztet, szódabikarbónát.
  2. A tésztát 3 cipóra osztjuk, majd lapokat nyújtunk, és sütőpapíron, tepsi hátulján pár perc alatt szép aranysárgára sütjük.
  3. A tej egyharmadában elkeverjük az egyik tasak pudingport csomómentesem. A maradék tejet felmelegítjük, majd elkészítjük a pudingot folyamatos kevergetés mellett. A margarint a porcukorral összeturmixoljuk, majd összeöntjük a pudinggal. Csomómentesen kikeverjük.
  4. Ezt megismételjük a másik ízű pudingporral is.
  5. Az alsó lapra öntjük a vaníliás krémet, rátesszük a középső lapot, majd arra az epreset. A felső lapot is rátesszük. Pár óra alatt a hűtőben megpuhul. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 35*25
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1281
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sokszor készítettem már tejszeletet, de most valahogy nem kívántam a kakaósat. Pudingpor is két csomag volt itthon, különböző ízűek...  szerencsére :D Mert így készült el ez a süti, ami nagy sikert aratott. A krémeket a végtelenségig lehet variálni. Pl. tejszínes és kávés pudingporral is mennyei lehet.

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a vaníliás krémhez:

Hozzávalók az epres krémhez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...