r
Nosalty Logó

Resztelt csirkemáj Tésztásfül konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Resztelt csirkemáj Tésztásfül konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 291 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1163 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    431 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1062.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    414 mg
  • Nátrium
    484 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    275.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4148 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    761 micro
  • Kolin:
    253 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    73 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    1337 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 291 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    91.2 g

Zsír

  • Összesen
    67.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4249.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    275 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    1656 mg
  • Nátrium
    1937 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1100.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16594 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    272 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3045 micro
  • Kolin:
    1013 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    291 micro
  • β-karotin
    1522 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    5346 micro
  • Lut-zea
    818 micro
Összesen 1163 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    140 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1197 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1186 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    386 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk. Kettévágjuk a nagyobb darabokat.
  2. A hagymát felszeleteljük hosszára. A paprikát kimagozzuk, felvagdossuk.
  3. Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, a paprikát is megsütjük kicsit benne. Beledaraboljuk a paradicsomot (kicsi vizet tehetünk bele, ha a paradicsom leve elfőne). Amikor megfőttek fűszereket, a csirkemájat is hozzáadjuk, pár perc alatt készre főzzük. (A májat nem szabad túlfőzni, kemény lesz!) Csak a végén sózzuk meg a kész ételt!
  4. Vízben főtt hasábburgonyával, savanyúsággal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 23 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4184
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 06.

Ajánló

A savanyúság lehet ecetes paprika, csalamádé, almapaprika, csemegeuborka. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan elkészül. Vacsora, váratlan vendégeknek is hamar elkészül. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...