Rebarbarás csónakok
cukrot taratalmaz
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojást tartalmaz
Lizinka_
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 6% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
335
kcal
- 6% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
1342
kcal
- 6% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 17 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 235.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 156 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.1 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 44.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 21 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 125 micro
Összesen
335
kcal
- 6% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.9 g
Zsír
-
Összesen 68.2 g
-
Telített zsírsav 32 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 941.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 157 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 117 mg
-
Nátrium 625 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 160.4 g
-
Cukor 61 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 177.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 85 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 151 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 92 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 498 micro
Összesen
1342
kcal
- 6% Fehérje
- 37% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 11.6 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 160.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 20 mg
-
Nátrium 107 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.3 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 30.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 85 micro
Összesen
229
kcal
Elkészítés
- A rebarbara szárat megtisztítjuk, és 2-3 mm vastagságú karikákra szeleteljük. Egy tálkában összekeverjük a cukrot és a fahéjat.
- A leveles tésztát kigöngyöljük és 3x5 db nagyobb négyzetre vágjuk. Mindegyik négyzet közepére rakunk kb. egy evőkanálnyi szeletelt rebarbarát, majd megszórjuk a fahéjas cukorral.
- A négyzeteket oldalról a két ujjunkkal összecsípjük, majd kissé összenyomjuk. A kis csónakokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és megkenjük felvert tojással.
- Előmelegített 190 C-os sütőbe tesszük és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Amikor langyosra hűlt, megszórjuk porcukorral és kínáljuk.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 11
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 260
- Feltöltés dátuma: 2021. október 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Lizinka_
604 recept