Rebarbarakompót
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
94
kcal
- 1% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
377
kcal
- 1% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
92.5g rebarbara15 kcal
-
0g vanília0 kcal
-
5.8g cukor22 kcal
-
1.7g étkezési keményítő7 kcal
Összesen
44
kcal
- 1% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 0.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 177.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 129 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 21 mg
-
Nátrium 6 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.7 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 140.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 92 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 255 micro
Összesen
94
kcal
- 1% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 1.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 711.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 517 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 72 mg
-
Foszfor 86 mg
-
Nátrium 26 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 90.9 g
-
Cukor 57 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 562.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 30 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 48 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 176 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 366 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1020 micro
Összesen
377
kcal
- 1% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 0.6 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 82.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 60 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 10 mg
-
Nátrium 3 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 65.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 42 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 118 micro
Összesen
44
kcal
Hozzávalók
-
800 g rebarbara
-
1 db vanília
-
50 g cukor
-
1 evőkanál étkezési keményítő
Elkészítés
- A rebarbarát megtisztítjuk, mossuk, és kb. 4 cm hosszúságú, ferde darabokra vágjuk. Egy lábasba tesszük, hozzákavarjuk a cukrot és a vanília kikapart magját, kb. 30 percig hagyjuk állni.
- Közepes hőmérsékleten felfőzzük. Lefedve kb. 5 percig hagyjuk főni. Majd hozzáadjuk a kevés hideg vízzel elkavart keményítőt, és újra felfőzzük, de ne kavargassuk, csak az edényt rázogassuk.
- Levesszük, és hagyjuk hűlni.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 20
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2828
- Feltöltés dátuma: 2016. május 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Ma rebarbarás clafoutis volt a desszert, s mivel túl sok rebarbarát vásároltam, a maradékból ezt a finom kompótot készítettem.