adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
240
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
961
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.5 g
Zsír
-
Összesen 13.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1141.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 533 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 93 mg
-
Foszfor 313 mg
-
Nátrium 169 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 65.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 106 micro
Összesen
240
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 74.2 g
Zsír
-
Összesen 53.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4565.8 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 104 mg
-
Kálcium 2133 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 370 mg
-
Foszfor 1251 mg
-
Nátrium 675 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 8 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 20 mg
VÍZ
-
Összesen 261.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 77 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 154 micro
-
Kolin: 182 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 423 micro
Összesen
961
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.4 g
Zsír
-
Összesen 11.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 37 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 949.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 444 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 77 mg
-
Foszfor 260 mg
-
Nátrium 140 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 54.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 88 micro
Összesen
199
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tofut felvágjuk kb. 1 cm-es szeletekre, majd "bepácoljuk" sóval és szójaszósszal. Vigyázzunk, ha a szójaszósz sós nagyon, akkor nem kell pluszban só.
- Hagyjuk állni egy kicsit.
- Három tálat előveszünk. Az elsőbe zabkorpát vagy zabpehelylisztet szórunk, a másodikban felverünk egy vagy két tojást sóval, és a harmadikba öntjük a zabpelyhet.
- Bepanírozzuk a tofuszeleteket szépen sorjában, és kisütjük olívaolajban. Sütés közben egy fakanállal nyomjuk le a tofukat, mert akkor jobban átsülnek.
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 46
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 30089
- Feltöltés dátuma: 2015. január 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Imádom a tofut, és szeretem kipróbálni több "köntösben" :-)