r
Nosalty Logó

Rakott zöldség bazsalikomos salátával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rakott zöldség bazsalikomos salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tepsis zöldségáradathoz

A salátához

Összesen 499 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tepsis zöldségáradathoz

A salátához

Összesen 499 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tepsis zöldségáradathoz

A salátához

Összesen 46 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1028.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    333 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    343 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.9 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    760.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    392 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    166 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    2320 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    6409 micro
Összesen 499 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1028.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    333 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    343 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.9 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    760.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    392 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    166 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    2320 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    6409 micro
Összesen 499 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    32 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    219 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    487 micro
  • Lut-zea
    606 micro
Összesen 46 kcal

Hozzávalók

A tepsis zöldségáradathoz

A salátához

Elkészítés

A tepsis zöldségáradathoz

  1. Elsőként felszeleteljük a burgonyát, almát, cukkinit, majd egy kivajazott tepsibe pakoljuk, megszórjuk a fűszerekkel, s befedjük a csíkokra vágott sajttal. Egy kevés citromlével megöntözzük, majd mehet is az előmelegített sütőbe úgy 15-20 percre.
  2. Míg burgonyák sülnek, elkészítjük a salátát: felkarikázzuk a paradicsomokat, paprikát, póréhagymát, meghintjük egy csipetnyi sóval, és alaposan megszórjuk bazsalikommal, majd citromlével lecsepegtetjük.
  3. 20 percig érni hagyjuk az ízeket.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4567
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az almától és citromlétől fanyarkás érdekes ízvilágot kapunk.

Hozzávalók

A tepsis zöldségáradathoz

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...