r
Nosalty Logó

Rakott túrós pecsenye

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Rakott túrós pecsenye
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 949 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4738 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.7 g

Zsír

  • Összesen
    65.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    321 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1467.2 g
  • Cink
    135 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    177 mg
  • Vas
    104 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    706 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    376.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    80 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    14 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    61 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    954 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 949 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    278.3 g

Zsír

  • Összesen
    326.9 g
  • Telített zsírsav
    127 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    153 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1605 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7336.1 g
  • Cink
    673 mg
  • Szelén
    289 mg
  • Kálcium
    883 mg
  • Vas
    518 mg
  • Magnézium
    511 mg
  • Foszfor
    3528 mg
  • Nátrium
    886 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    159.5 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1881.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1036 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    255 mg
  • D vitamin:
    327 micro
  • K vitamin:
    402 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    68 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    304 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    410 micro
  • Kolin:
    1175 mg
  • Retinol - A vitamin:
    636 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4772 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1633 micro
Összesen 4738 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.7 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    10 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és felszeleteljük.
  2. A hússzeleteket kikloffoljuk, sózzuk, és kisütjük.
  3. A szalonnát megpirítjuk. Tepsi aljában egyenletesen elosztjuk, majd jön rá a hús, a burgonya és a túró, majd meglocsoljuk a tejföllel elkevert tojásokkal.
  4. Ezután finomra vágott metélőhagymával megszórjuk, fóliával letakarjuk, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 142
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9899
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott túrós pecsenye
Salamon Csilla 1202 recept

Szeretek rakott ételeket készíteni, mert viszonylag gyorsan elkészül, és laktató is. Ez az étel is ilyen.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...