r
Nosalty Logó

Rakott csirke pikánsan

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vicaboca
Rakott csirke pikánsan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 542 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3244 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 177 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.2 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1613.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    196 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    423 mg
  • Nátrium
    900 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    196.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2010 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 542 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    266.5 g

Zsír

  • Összesen
    211.4 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9679.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    1174 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    2537 mg
  • Nátrium
    5400 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.1 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    1180.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    986 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    914 mg
  • Retinol - A vitamin:
    946 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    447 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    12062 micro
  • Lut-zea
    427 micro
Összesen 3244 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    527.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    657 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 177 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, befűszerezzük, egy kiolajozott tepsibe egymás mellé rakosgatjuk. A lila hagymát felkarikázzuk (ha szeretnénk leforrázzuk - ezzel egy kicsit veszít az erejéből), és a húsra szórjuk.
  2. Alufóliával lefedve, 170 fokon sütjük kb. 20-30 percig (illetve amíg megpuhul a hús).
  3. Kivesszük, a kolbászt rákarikázzuk az elősütött húsra. A tejfölt a ketchuppal és a tojással (valamint némi sóval) összekeverjük, az egészre ráborítjuk. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal (ízlés szerint).
  4. Visszatesszük a sütőbe, kb. 10-15 perc alatt összesütjük, a végén a sajtot rágrillezzük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 106
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3733
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Vicaboca 11 recept

Egy szokatlanul kiadós étel nálunk, de kihagyhatatlan.... 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...