r
Nosalty Logó

Rakott burgonya gombapaprikással

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gombagasztro
Rakott burgonya gombapaprikással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
185 °C
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 467 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2333 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1345.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    362 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    540 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    444.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    264 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    251 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    515 micro
  • Lut-zea
    340 micro
Összesen 467 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    131.5 g

Zsír

  • Összesen
    122.6 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1264 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6725.8 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    205 mg
  • Kálcium
    1810 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    392 mg
  • Foszfor
    2698 mg
  • Nátrium
    1581 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.1 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2221.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1322 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    261 mg
  • D vitamin:
    308 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    492 micro
  • Kolin:
    1059 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1255 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    737 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1702 micro
Összesen 2333 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    220.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    84 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és az apróra vágott paradicsomot, zöldpaprikát. Megszórjuk fűszerpaprikával és készre főzzük.
  2. A burgonyát és a tojásokat szeleteljük és a paprikással rétegezzük: burgonya, tojás, gombapaprikás. A tetejét legvégén megkenjük tejföllel, megszórjuk sajttal és sütőben aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 185 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2071
  • Feltöltés dátuma: 2022. április 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott burgonya gombapaprikással
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...