r
Nosalty Logó

Pudingos őszibarackleves

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Andi80_
Pudingos őszibarackleves
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 0% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 0% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 383 kcal
  • 0% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 26 kcal
  • 0% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 94% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    449.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    200 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 129 kcal
  • 0% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 94% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    448.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    197 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.8 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1347.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    600 micro
  • β-crypt
    245 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    334 micro
Összesen 383 kcal
  • 0% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 94% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    0.5 g

Zsír

  • Összesen
    0.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    29 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    6 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 26 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackokat megmossuk, héját lehúzzuk, a magokat kivesszük és a gyümölcshúst felcikkezzük.
  2. Egy kisebb fazékba tesszük és annyi vízzel felöntjük, hogy a barackokat kicsit túlérje.
  3. Beleszórjuk a fahéjat, szegfűszeget.
  4. A pudingporhoz adjuk a vaníliás cukrot és a tejjel csomómentesre kavarjuk, a tejföllel besűrítjük.
  5. Amint a leves felforr, folyamatosan kavargatva beleöntjük a pudingot és újra hagyjuk felfőni.
  6. Hidegen tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 411
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 128
  • Össznézettség: 179267
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pudingos őszibarackleves
Andi80_ 380 recept

Párom apukája jött látogatóba egy nagy kosár barackkal. Volt közöttük érettebb és kevésbé. Utóbbiból készült ez a kissé savanykás, üdítő leves. A nagy melegben épp jólesett. Cukrot egyáltalán nem tettem bele, így intenzíven érezhető volt a barack íze.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...