r
Nosalty Logó

Pudingos kekszes tejszínhabbal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pudingos kekszes tejszínhabbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 289 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2320 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 154 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    298.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    17 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 289 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.8 g

Zsír

  • Összesen
    89.4 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2388.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    1281 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    952 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    308 g
  • Cukor
    150 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    558 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2320 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    1 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 154 kcal

Elkészítés

  1. Egy kis méretű tepsi alját kirakjuk keksszel.
  2. A hideg tejbe beleöntjük a csokoládés pudingport, hozzáadunk 4 evőkanál cukrot és ízlés szerint rumaromát (én 1 kávéskanállal készítettem). Elkeverjük, és lassú tűzön készre főzzük a pudingot. Várunk, hogy kicsit hűljön, majd rámerjük a tepsi alján lévő kekszre.A csokoládés puding tetejét is kirakjuk keksszel.
  3. Az előzőeknek megfelelően ugyanígy elkészítjük a vaníliás pudingot is. Miután elkészült, kicsit várunk vele, majd rámerjük a kekszre. Megvárjuk, hogy kihűljön, és legalább 3 órára (legjobb egy éjszakára) hűtőbe tesszük.
  4. Frissen díszítsük tejszínhabbal.
  • Receptkönyvben: 216
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 18920
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kevés hozzávalóból próbáltam valami finomat kitalálni. Szerencsére sikerült, hamar elfogyott. :) Lehet nagyobb tepsiben is készíteni, viszont akkor több keksz kell hozzá, és nem lesz ilyen magas!

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...