r
Nosalty Logó

Ponty ahogy manox készíti

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
manox
Ponty ahogy manox készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1331 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 5321 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 134 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • D vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.4 g

Zsír

  • Összesen
    103 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    289 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3004.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1379 mg
  • Nátrium
    1229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    545 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    3004 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    328 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 1331 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • D vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    269.6 g

Zsír

  • Összesen
    411.9 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    153 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    1157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12019.7 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    911 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    469 mg
  • Foszfor
    5518 mg
  • Nátrium
    4916 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.7 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    2180 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    472 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    134 mg
  • D vitamin:
    12014 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    945 mg
  • Retinol - A vitamin:
    350 micro
  • α-karotin
    203 micro
  • β-karotin
    1310 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    364 micro
Összesen 5321 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • D vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    302 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    130 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 134 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pontyot a hasánál felvágjuk, kibelezzük, lepikkelyezzük, kívül belül besózzuk, egy órát állni hagyjuk.
  2. Összevágjuk szeletekre a kolbászt, szalonnát, hagymát, almát, paradicsomot, citromot.
  3. Sütőtálba helyezzük a pontyot és az összes alkotóelemet kivéve a tejszínt úgy, hogy mindenből jusson a hal belsejébe is.
  4. Alufóliával lefedve sütőbe tesszük, és alacsonyhőmérsékleten egy órát sütjük.
  5. Azalufóliát levéve közepes lángon fél órát pirítjuk.
  6. Sütés után a halat kivesszük, a kakukkfüveket kidobjuk, az összes többi hozzávalót egy kis fazékba tesszük, botmixerrel összeaprítjuk, felöntjük a tejszínnel, és összefőzzük szósznak.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 13443
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a halféléket. :) Főtt zöldséggel finom. Én rizzsel próbáltam, a szósszal leöntve isteni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...