r
Nosalty Logó

Pizzás csiga diétásan

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Cooking bunny
Pizzás csiga diétásan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 25% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 916 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 25% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 3656 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 25% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 294 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.2 g

Zsír

  • Összesen
    59.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2483.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    726 mg
  • Nátrium
    1166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    548 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    501 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    549 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    384 micro
Összesen 916 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.8 g

Zsír

  • Összesen
    237.4 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    483 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9933.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    1762 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    458 mg
  • Foszfor
    2905 mg
  • Nátrium
    4663 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    255.3 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    314.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2190 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    100 micro
  • K vitamin:
    206 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    187 micro
  • Kolin:
    466 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2004 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    2195 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    1538 micro
Összesen 3656 kcal
  • 15% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    797.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    233 mg
  • Nátrium
    374 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    2309 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 294 kcal

Hozzávalók

tészta

töltelék

Elkészítés

tészta

  1. A száraz hozzávalókat összekeverjük a túróval, margarinnal és a tojásokkal. Lágy, de nem ragadós tésztát gyúrunk belőle, és hagyjuk fél órát pihenni.
  2. A többi hozzávalót előkészítjük. A sonkát és a szalámit apróra vágjuk.
  3. Két felé vesszük a tésztát. Ujjnyi vastagra nyújtjuk. Megkenjük vékonyan sűrített paradicsommal, majd fűszerezzük (só, bazsalikom, oregánó). A feltéteket ízlés szerint rárakjuk, reszelt sajtot szórunk rá.
  4. Én vékony csíkokra vágtam, és azokat tekertem fel. (A tészta lágysága miatt nem biztos, hogy egyben fel lehet tekerni, és utána csigákra vágni.)
  5. Sütőpapírral bélelt tepsiben 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük. Nekem ebből 60 db lett (kisebb, nagyobb).
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1856
  • Feltöltés dátuma: 2018. április 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Cooking bunny 3 recept

Ez a tésztát nagyon szeretjük, mert a túró miatt sokkal kevesebb benne a szénhidrát, mint egy kelt tésztában, és nagyon finom :)

Hozzávalók

tészta

töltelék

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...