r
Nosalty Logó

Pizzás buci

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Aaaniii
Pizzás buci
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 10% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 778 kcal
  • 10% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 3110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 274 kcal
  • 10% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2431.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    269 mg
  • Nátrium
    1874 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    67 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    242 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    351 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 778 kcal
  • 10% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.2 g

Zsír

  • Összesen
    93.8 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9724.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    217 mg
  • Kálcium
    713 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1074 mg
  • Nátrium
    7496 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    469.1 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    268 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    966 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    462 micro
  • Kolin:
    267 mg
  • Retinol - A vitamin:
    848 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1404 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 3110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    856.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    660 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2534 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 274 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, elkeverjük benne a cukrot, letakarva felfuttatjuk.
  2. A liszthez adjuk a sót, margarint, tojást, a felfuttatot élesztőt, és kidolgozzuk a tésztát. Letakarva 30 percig kelesztjük.
  3. A feltéthez valókat 3-4 ek vízzel egy kis lábasban összerotyogtatjuk, félretesszük.
  4. A tésztánkat átgyúrjuk, 16 részre vágjuk, golyót formázunk, és lelapítjuk a darabokat.
  5. Közepükbe ujjunkkal mélyedést csinálunk, a szószt elosztjuk, sajtot teszünk a tetejükre, és forró sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 162
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9133
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Aaaniii 27 recept

Kifli alapreceptemből készítettem. A szósz fűszerezése lehet még majoranna, fokhagyma, vagy amit otthon találsz, és illik hozzá. A bucik szélét megkentem felvert tojással.

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...