r
Nosalty Logó

Pizzarúd

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Tamas
Pizzarúd
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 19% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 595 kcal
  • 19% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1785 kcal
  • 19% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 280 kcal
  • 19% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.3 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2030.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    1551 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 595 kcal
  • 19% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.9 g

Zsír

  • Összesen
    91.4 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6090.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    808 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    566 mg
  • Nátrium
    4652 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    80 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    278 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1785 kcal
  • 19% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    954.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    729 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 280 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pizzatésztát felosztjuk 8 db részre, nagyjából 10x15 cm téglalapokra.
  2. Ezekre a téglalapokra pakoljuk először a kolbászt, majd a mozzarella rudacskákat.
  3. Szépen betekerjük őket, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
  4. Az olívaolajat összekeverjük a szárított oregánóval, és egy ecset segítségével szépen körbekenegetjük a nyers pizzarudakat.
  5. Mehet is az egész a 220°C-ra előmelegített sütőbe, 10 percre!
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 264
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 16689
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Van az úgy néha, hogy rettentő gyorsan össze kellene dobni, valami menő kis snack-falatokat, de nem akar az ember sokat pepecselni az egésszel. Nos, ilyen alkalmakkor a legjobb a következő recept, amihez igazából 3 alapanyag kell, de mégis egy csodálatos snack kerekedik belőle a végére! Próbáljátok ki!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...