r
Nosalty Logó

Pikáns mozzarellás csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
toroltfelhasznalo-199615
Pikáns mozzarellás csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

csirkéhez

tálaláshoz

Összesen 757 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

csirkéhez

tálaláshoz

Összesen 757 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

csirkéhez

tálaláshoz

Összesen 112 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.9 g

Zsír

  • Összesen
    38.2 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2043 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    966 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    527.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    272 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    104 micro
  • β-karotin
    699 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    309 micro
Összesen 757 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.9 g

Zsír

  • Összesen
    38.2 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2043 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    966 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    527.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    272 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    104 micro
  • β-karotin
    699 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    309 micro
Összesen 757 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    300.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    378 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 112 kcal

Hozzávalók

csirkéhez

tálaláshoz

Elkészítés

csirkéhez

  1. A csirkemellfilét felkockázzuk.
  2. A zsiradékon megfonnyasztjuk a kockázott hagymát, majd rádobjuk a fokhagymát, a csirkét, és sózzuk. Fehéredésig kevergetjük.
  3. Hozzáöntjük a főzőtejszínt, lefedjük. Kb 10-15 percig, mérsékelt lángon főzzük. Közben kevergetjük.
  4. Hozzáadjuk a bazsalikomot, a cayenne borsot, kevergetjük. Ha teljesen kész van a csirkemell, akkor rádobjuk a mozzarellát, összekeverjük, és elzárjuk a tűzhelyt.
  5. Salátaágyon tálaljuk, amikor megolvadt a sajt. Paradicsommal díszítjük.
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1097
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
toroltfelhasznalo-199615 43 recept

Ez az egyik villámgyors ebédem.

Hozzávalók

csirkéhez

tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...